Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko
Outokummun vuokratalot
Outokummun vuokratalot > Opiskelija-asunnot > Opiskelija-asunnot
vihjeet 
Opiskelija-asunnot

Oletko saanut opiskelupaikan Outokummusta?

Yhtiömme omistamista asunnoista kaksi kerrostaloa on varattu opiskelijoille (Mikonkatu 2 A ja B). Voit myös hakea asuntoa yhtiömme normaaleista vuokra-asunnoista yksin tai yhdessä kaverisi kanssa.

Mikonkadun opiskelija-asunnot ovat 3-4 hengen soluasuntoja. Jokaisella asukkaalla on oma lukollinen huoneensa ja solun yhteisiä tiloja ovat keittiö, WC ja kylpyhuone. Lähes kaikki huoneet ovat kalustettuja, mutta voit hakea myös kalustamatonta huonetta ja tuoda omat huonekalusi tullessasi.

Huoneen varustuksiin kuuluu: sänky, patja, yöpöytä, kirjoituspöytä, kirjahylly, 1-2 tuolia, katto- ja kohdevalaisimet sekä verhot. Keittiötiloissa on ruokapöytä, tuolit, sähköhellan lisäksi mikroaaltouuni ja jääkaappi.

Hakuajat
Opiskelija-asuntoon on jatkuva haku. Poikkeuksena syksyllä aloittavien opiskelijoiden osalta valinta tehdään viikolla 28. Valituille ilmoitetaan asiasta kirjallisesti.

Hakemukset
Hakemus voidaan tehdä normaalille asuntohakemuslomakkeelle tai oppilaitoksen postittamalle erilliselle lomakkeelle. Hakemukseen on liitettävä opiskelijatodistus, josta selviää, milloin opinnot alkavat sekä arvioitu valmistumisaika. Opintojaan aloittavalta vaaditaan ilmoitus oppilaitokseen hyväksymisestä.

Asunnon vastaanottaminen
Asunnon vastaanottamisesta on ilmoitettava mahdollisimman pian ilmoituksen saatuaan. Ennen asunnon vastaanottamista on suoritettava kuukauden vuokran suuruinen takuumaksu. Lisäksi perimme avainpantin.
15.8.2011 10:27