Pienempi tekstikokoSuurempi tekstikoko
 
   
Outokummun kaupunki > Matkailija > Kolmikannan leirikeskus
vihjeet 
Kolmikannan leirikeskus

Kolmikanta on luonnonkaunis leiri-, juhla- ja kokouspaikka.

Kolmikannan leirikeksus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Outokummussa. Paikka tarjoaa mahdollisuuden moniin mieleenpainuviin hetkiin, oli kyseessä häät tai muu perhejuhla, leiri tai kokous tai mikä tahansa muu tapahtuma.

Vesistön ympäröimä, helppokulkuinen kangasmaasto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn, yöpymiseen luonnon helmassa, marjastukseen ja sienestykseen. Lähialueen vesistöt tarjoavat myös erinomaiset melonta- ja kalastusmahdollisuudet.

Kolmikannan päärakennus tarjoaa tilat suurempien kokousten pitämiseen, salissa on tilaa 70 henkilölle. Päärakennuksesta löytyy myös nykyaikainen keittiö, takkatupa, kahden hengen huone sekä suihku- ja wc-tilat.

 

Kolmikanta1

Kolmikannan päärakennus

Muita alueen tiloja ovat 7 huonetta käsittävä majoitusrakennus, 2 rantasaunaa (sähkö- ja puulämmitteinen), leirikirkko sekä kesäaikana pikkukeittiö n. 20 henkilölle, kesäkeittiökatos varustettuna puuhellalla, avotulisijalla ja ruokailutilalla.

Kolmikanta2
Kolmikannan majoitusrakennus

Alueella on myös erinomainen uimaranta, jossa on talvella mahdollisuus avantouintiin.

Varusteita, kuten kanootit kaikkine tarvikkeineen löytyy paikan päältä. Varusteita voi lisäksi vuokrata Outokummun matkailuneuvonnan kautta. Puh. 044 7559 223


kolmikanta_jpg.jpgKolmikanta4Kolmikanta3

 

 

Yhteystiedot ja varaukset

Outokummun kaupunki / matkailutoimi
Kaivosmiehenpolku 2, 83500 OUTOKUMPU
Puh. 044 7559 223 / 044 7559 222 (varauspuh. avoinna päivittäin klo 11-19)

Sähköposti: matkailu@outokummunkaupunki.fi

Käyntiosoite Rikkarannantie 51
23.7.2010 17:29