Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Tälle sivulle on koostettu kaupungin eri toimialojen ja yksiköiden julkaisemia tiedotteita ja uutisia

Valamon jäähiihto lauantaina 23.2.2019

Valamon jäähiihdon reitti kulkee Juojärven jäällä Outokummun Pitkälahdesta Valamon luostariin ja takaisin. Lähtö tapahtuu klo 9.00 - 12.00 kauniista Pitkälahden venesatamasta (Pitkänlahdentie 4). Myös Valamon luostarilta on mahdollisuus lähteä ja ilmoittautua laturetkelle Luutsalon huoltopisteessä.

Tarkemmat tiedot päivän aikatauluista ja matkavaihtoehdoista päivitetään tälle sivulle mahdollisimman pian.

Tule nauttimaan aurinkoisille kevätjäille!

Kirjastotalon Ystävänpäivä 14.2.2019

”Kirjasto on koko kaupungin sydän ja yhteinen olohuone, joka tarjoaa paikan niin viihtymiseen kuin elinikäiseen oppimiseen – kirjasto ei ole enää pelkkä kirjojen lainaamo. Kirjastossa voi viihtyä niin tapahtuman merkeissä, pelejä pelaten kuin lehtiä lukien ja sen ovet ovat avoinna kaikille.”

Kirjastotalolla vietetään Ystävänpäivää aamuyhdeksästä iltakahdeksaan. Päivän aikana on hyvän seuran lisäksi tarjolla muun muassa aamukahvia, satuja, nappuladisco, perhekahvila, lukukoiran vierailu, arpajaiset, nuotiomakkaraa ja oikeaa nokipannukahvia. Tule kirjastotalolle viettämään aikaa ja tapaamaan ystäviä, tuttavia sekä päivän järjestäviä toimijoita!

Lue lisää päivän ohjelmasta tästä linkistä.

Mukana menossa Outokummun kirjasto, Perheidenpaikka, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Nuorisoverstas ja Outokummun kaupungin nuorisotoimi.

PS. Eikä maksa mitään!

Nuori Kulttuuri esittää: Teatris 2019 Outokummussa 16.3.2019 Kulttuuritalo Maritassa

Hyvinvointilautakunnan avustusohjeet 2019

Hae hyvinvointilautakunnan kumppaniksi