Navigaatiovalikko

Ajankohtaiset uutiset

Tälle sivulle on koostettu kaupungin eri toimialojen ja yksiköiden julkaisemia tiedotteita ja uutisia

Yhdyslatu Kyykeriltä Mustikkakorpeen suljettu

Yhdyslatu Kyykeriltä Mustikkakorpeen on suljettu alkaen perjantaista 15.3.2019 ja edelleen koko viikon 12 Palosuolla tehtävien metsätöiden ajan.

Tiedotamme, kun latu on taas käytettävissä, joten seuraa ilmoitteluamme!

Mitä kuuluu Pohjois-Karjala? Ilmianna itsellesi merkittävimmät hyvinvoinnin tekijät!

Pohjois-Karjalan hyvinvointistrategiaa rakennetaan tänä keväänä pala palalta. Lähtökohtana on ihminen omana itsenään ja omannäköisessä elämässään. Haluamme tietää juuri sinun mielipiteesi!

Vastaa alla olevan linkin kautta ja levitä sanomaa, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Yhteystietonsa jättävien vastaajien kesken arvotaan kymmenen Pohjois-Karjalan uuden brändin mukaista T-paitaa. Yhteystietoja ei yhdistetä kyselyn vastauksiin. Vastaamisaika on 13.13-3.4.2019.

Tässä linkki hyvinvointikyselyyn

Pohjois-Karjalan järjestökysely

Pohjois-Karjalan järjestökysely toteutetaan kolmatta kertaa. Aikaisemmat kyselyt on toteutettu vuosina 2014 ja 2016. Järjestökysely on tarkoitettu kaikille eri alojen yhdistyksille maakunnan alueella. Kyselyn avulla on tarkoitus tehdä näkyväksi mm. järjestöjen tekemää hyvinvointia ja terveyttä edistävää ja yksinäisyyttä ehkäisevää toimintaa sekä selvittää järjestöjen näkemyksiä järjestöjen ja kuntien yhteistyöhön liittyvistä asioista.

Pohjois-Karjalan järjestökysely on avoinna 27.2.-22.3.2019 ja pääset siihen tästä linkistä.

Kyselylomakkeen voi myös tulostaa ja vastauksen lähettää postitse osoitteeseen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys, Rantakatu 23 A, 2. krs, 80100 Joensuu. Paperisia lomakkeita voi myös tilata tai hakea yhdistyksen toimistolta. Yhteyshenkilö: suunnittelija Olli Jolkkonen, puh. 050 306 6472, olli.jolkkonen(at)pksotu.fi.

Kyselyyn toivotaan yksi vastaus/yhdistys. Kaikkien kyselyyn vastanneiden yhdistysten kesken arvotaan 4 kpl 50€:n lahjakortteja S- ja K-ryhmien myymälöihin.

Kyselyn toteuttaa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry ja Järjestö 2.0 -hanke.
Lisätietoja kyselystä: kehittämispäällikkö Anne Pyykkönen, p. 045 117 9340 anne.pyykkonen@pksotu.fi

Latukahvio Mustantammen laavulla

Outokummussa on tulevina viitenä lauantaina hiihtolenkin varrella (23.3. saakka) mahdollisuus kahvitteluun ja makkaranpaistoon Erä- ja luontokeskuksessa Mustantammen laavulla kello 11 - 14. Laavulle pääsee hyvin myös autolla Erä- ja luontokeskuksen viittoja seuraten. Ladulla hiihdetään Särkiselän suuntaan, keskustasta matkaa on noin 7 km.

Latukartta

Latukahvio on Itä-Suomen kulttuuripolut ry:n osuus Outokummun kaupungin järjestämään Osallisuusviikkoon. Järjestäjinä ovat vuorollaan Länsi-Karjalan Retkeilijät ry, Itä-Suomen kulttuuripolut, Outokummun Matkailijayhdistys, Outokummun Luonnonystävät ja Outokummun lukio. Kahvion aukiolon pakkasraja on -15 ͦC.

Hyvinvointilautakunnan avustusohjeet 2019

Hae hyvinvointilautakunnan kumppaniksi