Poikkeustilannetiedote 16.3.2020

⚠️ Poikkeustilannetiedote ⚠️

Outokummun kaupungin toiminnoissa on muutoksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tutustu seuraaviin ohjeisiin huolella ja jaa niitä, kiitos. Ohjeistusta päivitetään jatkuvasti (viimeisin päivitys 7.5.2020).

Yli 10 henkilön julkiset kokoontumiset ja tilaisuudet on kielletty aluehallintoviraston määryksellä 31.5.2020 asti. Kaikkea tarpeetonta oleskelua julkisilla paikoilla tulee välttää.

Outokummun uimahalli, urheilutalo, kuntosali, jäähalli, Kummun koulun liikuntasali, nuorisotila Kirvo, yhteisötalo Servo, Kulttuuritalo Marita sekä kirjasto on suljettu yleisöltä. Varhaiskasvatuksen osalta urheilutalo ja jäähalli ovat edelleen käytössä toistaiseksi. Toimenpitein ehkäistään koronaviruksen leviämistä sekä vapautetaan siivoustyöresurssia muihin kohteisiin, erityisesti terveysasemalle ja vanhuspalveluyksiköihin.

Urheilutalo avautuu seuraavan kerran yleisölle peruskorjauksen jälkeen loppuvuonna 2020, jäähalli tulevana syyskautena. Kirjasto on avoinna seuraavan kerran 1.6.2020. Uimahalli avautuu seuraavan kerran elokuussa 2020. Muiden tilojen aukeamisesta uudelleen tiedotetaan erikseen.

Kaupungintalo on suljettu vierailijoilta 17.3. alkaen toistaiseksi. Kaupungin ja KOy Kummun Kotien asiakaspalveluun suositellaan otettavan yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Tapaamiset paikan päällä ovat sovittavissa ajanvarauksella.

Kaupungin järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ja julkiset kokoontumiset on peruttu 17.3. alkaen toistaiseksi.

Maan hallituksen päätöksellä koulut on suljettu Suomessa keskiviikosta 18.3. lukien. Lähiopetukseen palataan 14.5. alkaen.

⚠️ Yleisiä tietoja ja toimintaohjeita koronaviruksesta:
https://www.siunsote.fi/korona
www.outokummunkaupunki.fi/korona
www.thl.fi/korona

⚠️ Lisätietoja kaupungin toimintojen osalta antaa kaupunginjohtajan johtoryhmä:

Yleiset asiat: kaupunginjohtaja Pekka Hyvönen, p. 044 755 9220, pekka.hyvonen@outokummunkaupunki.fi

Hallintopalvelut, kaupungintalo: hallinto- ja talousjohtaja Päivi Lintumäki, p. 050 382 7769, paivi.lintumaki@outokummunkaupunki.fi

Kiinteistöasiat: kaupunkirakennejohtaja Jarkko Karvonen, p. 044 755 9330, jarkko.karvonen@outokummunkaupunki.fi

Hyvinvointipalvelut, koulut: hyvinvointijohtaja Jukka Orenius, p. 044 755 9240, jukka.orenius@outokummunkaupunki.fi

Tiedottaminen, viestintä: kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti, p. 044 755 9515, jukka-pekka.latti@outokummunkaupunki.fi