Viestintäkysely 2023

❓📢 VIESTINTÄKYSELY 2023 📢❓

 

Outokummussa tapahtuu paljon, luottamushenkilöt luotsaavat uutterasti paikkakuntamme tulevaisuuden suuntaa ja kaupunkiorganisaatio tekee arkista aherrustaan taukoamatta. Miten hyvin sinä tiedät kaikesta tästä?

 

Tarkoitushan olisi, että niin sinä, tämän julkaisun lukija, kuin kaikki muutkin asukkaamme olisistte mahdollisimman hyvin perillä siitä, mitä Outokummussa tapahtuu. Ja mielellään mainion paikkakuntamme ääni saisi kantautua kauemmaskin. Parhaimmillaan viestintä on aina kahdensuuntaista kommunikaatiota, ja niinpä haluamme kuulla ääntänne säännöllisesti muulloinkin kuin vaaliuurnilla.

 

Kaupungin toimijat ovat aina halukkaita ottamaan kehittävää palautetta vastaan, mutta nyt sille on jälleen erityisen helppo ja motivoiva paikka. Vastaathan oheiseen viestintäkyselyyn, ja autat meitä tavoittamaan kuntalaiset jatkossa entistäkin paremmin! Kyselyyn vastaamalla voit osallistua myös kilpailuun, jossa arvomme kolme Kolo Designin Outokumpu-linnunpönttöä! Yhteystietoja käytetään vain arvontaa varten eikä niitä yhdistetä vastauksiin tai luovuteta eteenpäin. Facebook/Instagram/Meta ei ole mukana arvonnassa.

 

Linkki kyselyyn:

https://link.webropol.com/s/viestintakysely23

 

Kysely on avoinna 6.1.2024 saakka.

 

Kiitos vastauksistasi jo etukäteen ja levollista loppuvuotta!