Kerhotoiminta

 

Kerhonvetäjäksi Kummun koulun oppilaille?

 

Outokummun kaupunki hakee vetäjiä lukuvuonna 2022-2023 Kummun koulun oppilaille järjestettäville kerhoille. Suomen valtio rahoittaa toimintaa ja on osa Suomen harrastamisen mallia.

Voit ilmoittaa omasta tai edustamasi yhdistyksen tai toimijan halusta toteuttaa kerhoa peruskouluikäisille lapsille/nuorille lukuvuonna 2022-2023. Toiminnan tarjoaja sitoutuu toiminnan toteuttamiseen viikoittain pääsääntöisesti syykuusta 2022 toukokuulle 2023 koulupäivien jälkeen luokka-asteesta riippuen aloitus voi olla klo 13, 14, 15 tai myös myöhemmin. 


Kerhon vetäjälle maksetaan tuntipalkkio jokaiselta pidetyltä kerhotunnilta. Palkkio on tällä hetkellä 22,56 - 32.20 € / tunti. Tarvittaessa muiden kuin kaupungin tilojen käytöstä voidaan myös maksaa kohtuullinen korvaus tilan haltijalle. Voit selata tämänhetkisiä kerhoja tästä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista suunnitelmaa kerhotoiminnasta. Kerhot suunnitellaan yhdessä harrastekoordinaattori Jonna Nissisen kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut jakaamaan osaamistasi Kummun Koulun oppilaille! 

Voit myös kysyä Jonnalta lisätietoja: jonna.nissinen@outokummunkaupunki.fi / 044 7559 444

Hae kerhonvetäjäksi tästä