Palveluksessasi työhönvalmentaja Mirva Jaskari

Palveluksessasi: Työhönvalmentaja Mirva Jaskari

 

Kuvassa Mirva Jaskari.

Työhönvalmentaja Mirva Jaskari / mirva.jaskari@outokummunkaupunki.fi / 050 414 5369

 

Kuka olet ja mikä on ammattisi?

Minä olen Mirva Jaskari ja työskentelen työhönvalmentajana Outokummun kaupungin työllisyyspalveluilla. Koulutukseltani olen sosionomi. Sitä ennen olen toki kouluttautunut myös muuhunkin, kuten liikunnanohjaajaksi, hierojaksi ja jalkojenhoitajaksi.

 

Mitä työnkuvasi sisältää ja mikä on työssäsi parasta?

No kyllähän tässä työssä on parasta se asiakastyö tietenkin. Erilaisten asiakkaiden kohtaaminen ja päivätkään eivät hirveän usein ole samanlaisia. On monenlaisia ihmisiä ja eihän tämä pelkästään ole sitä työllistymiseen liittyvää keskustelua, vaan keskustellaan monista eri asioista. Siinä oppii itsekin samalla todella paljon uutta ja tuntemaan erilaisia ihmisiä.

Kyllähän se tietenkin palkitsee, kun asiakas iloisena ilmoittaa saaneensa työpaikan tai työkokeilupaikan tai ylipäätäänsä tietää mitä haluaa seuraavaksi tehdä. Kun näkee, että asiakas etenee ja on tyytyväinen. Itsehän kukin päättää, mitä tekee. Me olemme vain tukena ja apuna siinä matkalla. Pääasia on se, että asiakas on tyytyväinen siihen mitä tekee.

 

Mitä terveisiä haluaisit lähettää kaupunkilaisille?

Outokumpu on toki pieni paikka, mutta oikein mukava paikka. Uskon kyllä, että töitä tekeville riittää. Tietenkin aina pitää miettiä, että mikä se oma ala on ja voiko siitä joustaa. Vähän sellaista avoimuutta ja tutustumista eri aloihin ja miettiä, voisiko siellä olla jotain, mitä haluaisi tehdä.

Outokumpu on kiva paikka olla, asua ja tehdä töitä.

Voit katsoa Mirvan haastattelun videona myös YouTubesta tästä.