ILKIVALTAA VESITORNILLA

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan 수 Ilkivaltaa vesitornilla

❌ ILKIVALTAA VESITORNILLA ❌

Vanhan kaivoksen ylätasanteella sijaitsevalla vesitornilla on valitettavasti viime yönä 8.8.2023 klo 02.02-02.58 tehty ilkivaltaa. Nuoret paikkojen rikkojat ovat tallentuneet valvontakameraan, joten tekijöistä ei ole epäselvyyttä. Haluamme kuitenkin tarjota tekijöille mahdollisuutta välttää rikosilmoituksen tekeminen ottamalla itse pikaisesti yhteyttä vesihuoltopäällikkö Teemu Laitiseen 044 7559 332 tai teemu.laitinen@outokummunkaupunki.fi, jotta voitte sopia vahinkojen korjaamisesta.

Toivomme myös jälleen kerran vanhempien keskustelevan jälkikasvunsa kanssa yhteisen omaisuuden kunnioittamisesta. Nuoruuteen kuuluvat jännitys ja uudet kokemukset, mutta kaivosalueen katoilla kiipeileminen on oikeasti erittäin riskialtista puuhaa. Rakenteiden rikkominen on puolestaan paikkaan katsomatta silkkaa typeryyttä - vieläpä meille kaikille veronmaksajille kallista sellaista. Vesitorniin kohdistuvalla ilkivallalla voi ajattelemattomuuttaan hetkessä pilata koko taajaman juomaveden ja siten aiheuttaa välittömiä terveysuhkia tuhansille asukkaille, joten sitä suuremmalla syyllä kyseessä ei ole harmiton leikki.

Jos nyt tunnistat itsesi viime yön tapahtumista, niin kannathan vastuun seikkailuistasi, ennen kuin se menee poliisiasiaksi. Helpommalla pääset näin.

Rakentavaa viikonjatkoa!