Hae Koeasukkaaksi kesälle 2020!

WANTED: KOEASUKAS 2020!

Haemme kaupunkiimme innokasta ja ennakkoluulotonta Koeasukasta kesäksi 2020. Tarjolla on kesäksi myös Satasen soluasuntoja! Tule ja koe Outokumpu!
 

KOEASUKKAALLE TARJOAMME:
Valituksi tulleelle Koeasukkaalle sekä tämän mahdolliselle perheelle ilmaisen asumisen Outokummussa, KOy Kummun Kotien tarjoamassa asunnossa ajalla 1.6.–31.8.2020.

Lisäksi Koeasukkaalle on tarjolla kesän aikana mm. tutustumista upeisiin outokumpulaisiin nähtävyyksiin sekä huikeisiin harrastusmahdollisuuksiin ja monipuolisiin tapahtumiin – luvasssa on mm. huikea lippupaketti kesän 2020 Okufestiin!

Mitä odotamme Koeasukkaaltamme:

SOME-sukkeluutta: Koeasuja kertoo kokemuksistaan Outokummussa mm. Instagramissa @DiscoveringOutokumpu–tilillä. Hakemuksessa voit ilmiantaa kanavat, joissa osoitat olevasi kaipaamamme taituri!

INTOA JA HALUA KOKEA elämisen ja asumisen ihmeet sekä kaupungin ja maaseudun parhaat puolet Outokummussa.

MYÖNTEISTÄ ASENNETTA JA ENNAKKOLUULOTTOMUUTTA: ne ovat myös Outokummun perinteet ja menestystekijät.

PS. Hakemuksessa pääset kertomaan tarkemmin itsestäsi ja unelmakodistasi Outokummussa. Hakuaikaa on 31.3.2020 asti. Koeasukasvalinnan teemme huhtikuussa 2020, valituksi tulleelle henkilölle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Onnea matkaan!

Tietosuojaseloste   
 

HAE SATASEN SOLUASUNTOA!

Jos olet saanut kesätöitä Outokummusta, ja haluat jättää kesätienestistäsi mahdollisimman paljon muuhun elämiseen tai vaikkapa säästöön tulevan varalle, hae edullista kesäsoluasuntoa KOy Kummun Kodeilta!

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle edullisen soluasunnon hakijalle satasen soluasunnon keskustan kerrostalokohteestamme (vuokra 100 eur/kk). Valitsemme "satasen soluasuntoihin" sen verran henkilöitä kuin KOy Kummun Kodeilta löytyy vapaita soluasuntoja. Edellytyksenä valinnalle on, että hakija on saanut työtä Outokummussa toimivasta yrityksestä.