Asennepuhuja Pekka Hyysalo

Asennepuhuja Pekka Hyysalo kertoo tarinansa nuorille Kummun koululla 20.5.

 

Asenteemme näkyy tavassa, miten toimimme ja mitä valintoja teemme. Outokumpulaiset aikuiset, yhdistykset, yritykset ja kaupunki yhdessä halusivat Pekka Hyysalon kertomaan tarinansa nuorille.

- Silloin kun on tarve vaikuttaa asenteisiin, tarvitaan asennetta. Ja jos joku tarvitaan puhumaan asenteesta, on valinta helppo, sanoo Pekka Hyysalon vierailun järjestelijänä toimiva Heli Valjus.

Outokumpulaiset toimijat lähtivät innolla mukaan mahdollistamaan Pekan vierailua. Pekka tulee kertomaan tarinansa Kummun koulun 3.-9.-luokkien oppilaille 20.5. klo 12.15 alkaen.

Freeskilaskija Pekka Hyysalo oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksi antamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään. Kun taistelu rankingsijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi. Alkoi FightBack – taistelu takaisin elämään.
 

Yhteistyössä: 
Okun Konttori Oy
Outokummun Osuuspankki
Maansiirto E.Huttunen Oy
JT Agro Oy
Kuljetusliike Kontkanen Oy
Pielisen Betoni Oy
Rakennuspalvelu Tukiainen Oy
Okun putkityö Oy
Outokummun Rotaryklubi Ry
LionsClub Outokumpu
Kummun koulu

 

Kuva: Pekka Hyysalo promokuva