Viestintäsuunnittelijaksi valittu Paula Hulkkonen

Viestintäsuunnittelijaksi valittu Paula Hulkkonen

 

Viestinnän monitaituri liittyy Outokummun kaupungin joukkueeseen

Outokummun kaupunki on valinnut avoinna olleeseen viestintäsuunnittelijan tehtävään outokumpulaisen Paula Hulkkosen. 40-vuotias Hulkkonen on toiminut pitkään monipuolisissa tiedotuksen, markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveriassa. Laajan ja monikanavaisen sisällöntuotannon osaamisen lisäksi hän on vastannut projektipäällikkönä muun muassa viime keväänä valmistuneesta riveria.fi -verkkosivuston kokonaisuudistuksesta. Paitsi kokonaisvaltainen projektinhallinta, on hänen vahvaa osaamistaan myös taittotyöt ja graafinen suunnittelu niin printtimediaan kuin digipuolelle, valokuvaus, kuvankäsittely ja eri sosiaalisten medioiden hyödyntäminen viestinnän välineenä sekä tekstin tuottaminen. Kirjoittajana hänen tekstejään on julkaistu useissa eri aikakausi- ja sanomalehdissä.

- Hakuilmoituksessa huutelimme kosmisen renessanssineron perään, ja hyvin pitkälti tällainen sveitsiläinen linkkuveitsi Paula tuntuisi viestinnän saralla olevan, riemuitsee jatkossa kaupungin kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan vahvistamiseen keskittyvä viestintä- ja tapahtumapäällikkö Esko Vihava.

 

Outokummun kaupunki kiinnostaa työnantajana

Viestintäsuunnittelijan rekrytointi-ilmoitus poiki Outokummun kaupungille ennätykselliset 66 työhakemusta. Joukossa oli valtavasti hyviä hakijoita ja hakemuksia, mutta joukosta nousi esiin muutamia erityisiä helmiä. Niinpä ensi vaiheessa haastatteluihin kutsuttiin tiukan seulan jälkeen vain kolme henkilöä, joiden joukosta tekijä jo löytyikin.

- Upeata nähdä, että Outokummun kaupunki nähdään näin kiinnostavana työnantajana, toteaa toukokuusta kaupungin hallinto- ja talousjohtajan viransijaisuutta hoitanut Pasi Lamminluoto. Tällä, reilun puolen vuoden kokemuksella en sitä toki lainkaan ihmettele, sillä meillä on täällä todella hyvä työilmapiiri ja tekemisen meininki. Hienoa oli päästä tekemään tätäkin henkilövalintaa osaavien ja motivoituneiden tekijöiden joukosta, ja sieltä Paulan osaamispaletti nousi tällä kertaa kirkkaimmin vahvistamaan dream teamiamme, Lamminluoto iloitsee.

 

 

Lisätietoja:

 

Esko Vihava

Viestintä- ja tapahtumapäällikkö

p. 044 7559 210

esko.vihava@outokummunkaupunki.fi        

 

 

Pasi Lamminluoto

vs. hallinto- ja talousjohtaja

p. 044 755 9515

pasi.lamminluoto@outokummunkaupunki.fi