Navigation Menu

Tontit

Outokummun kaupungin myytävät tontit

Lataa itsellesi Rakenna Outokumpuun -esite.

Rantatontit

Outokummun kaupunki myy helmiä puhtaiden vesiensä ääreltä. Juojärven ja Särkiselän rannoille on juuri kaavoitettu useampia vakituiseen ja loma-asumiseen soveltuvia tontteja.

Siirry rantatonttien myyntisivulle tästä linkistä.

Keskustan tontit

Outokummun keskustan vapaat tontit kaupunginosittain löydät alla olevista linkeistä.

Kohteet Opaskartalla näet tästä linkistä.

Jokipohjan tontit

- Alueen rakentaminen on aloitettu 1990-luvulla. Jussinkadun varrelle on rakennettu seitsemän vaaleasävyistä omakotitaloa ja Jokipohjankadulle yksi. Jussinkadulla on vapaana vielä kolme 1305 m² - 1450 m² ja Jokipohjankadulla neljä 1293 m² - 1305 m² suuruista tonttia. Tontit soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille. Päiväkoti ja peruskoulu sekä Matovaaran liikuntakeskus ovat lyhyen ja turvallisen kävelymatkan päässä.

Kalattoman tontit

- Kalattomankatu 50, aurinkoinen 4655 m²:n eteläinen rinnetontti mahdollistaa omakotitalon tai paritalon rakentamisen tai tontti voidaan jakaa kahtia. Lähellä on Kalattoman päiväkoti ja ammattiopisto sekä parin kilometrin päässä kaupungin keskustassa ovat koulut, kaupat, liikunta- ja kulttuuripalvelut.

- Puistokatu 12 ja 14 ovat 1200 m²:n suuruisia puistoon rajoittuvia tontteja. Lähellä on Kalattoman päiväkoti ja ammattiopisto sekä parin kilometrin päässä kaupungin keskustassa ovat koulut, kaupat sekä liikunta- ja kulttuuripalvelut.

Rummukkalanmäen tontit

- Keskustan läheisyydessä viihtyisällä ja aurinkoisella Rummukkalanmäellä on vapaana muutamia omakotitalotontteja. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 1488 - 1991 m²:n välillä. Keskustassa kävelymatkan päässä ovat koulut, kaupat, päiväkodit sekä Matovaaran liikuntakeskus ja kulttuuripalvelut.

Partalanmäen tontit

- Partalanmäelle on kaavoitettu uusi asuntoalue. Kunnallistekniikka on valmiina. Aluelle tulee yhteensä 30 yli 2000 m²:n suuruista pientalotonttia. Asuntoalue sijaitsee päiväkodin ja lähikaupan vieressä. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat koulut ja muut keskustan palvelut sekä Matovaaran liikuntakeskus.


Peipposenkuja, Partalanmäki

Pohjoisahon tontit

- Ryytikujalla Pohjoisahon päiväkodin läheisyydessä on vapaana viisi omakotitalotonttia, pinta-alat 1696 m² - 1912 m². Keskustassa kävelymatkan päässä ovat koulut, kaupat sekä Matovaaran liikuntakeskus ja kulttuuripalvelut. Tonttien vieressä kulkee talvisin hyvin hoidettu hiihtolatu Särkiselälle.

Haja-asutusalueen tontit

Kohteet haja-asutusalueen kartalla.

Harmaasalon tontit

- Harmaasalontie 38 A sijaitsee keskellä maalaismaisemaa. Tontin pinta-ala on 3990 m². Lähellä on kalaisa Viinijärvi sekä marjastus-, sienestys ja metsästysmahdollisuudet. Kaava-alueen ulkopuolella sijaitseva tontti kuuluu Itä-Outokummun vesiosuuskunnan toiminta-alueeseen.

Kokonvaaran tontit

- Röpötintie 34 C ja D sekä Kokonvaarantie 2 C ja D sijaitsevat noin 10 km:n päässä Outokummun keskustasta Polvijärvelle päin. Tonttien koot vaihtelevat n. 2670 m² - 3300 m²:iin. Lähellä on kalaisa Viinijärvi sekä marjastus-, sienestys- ja metsästysmahdollisuudet. Kaava-alueen ulkopuolella olevat tontit kuuluvat Itä-Outokummun vesiosuuskunnan toiminta-alueeseen.

Kuusjärven tontit

- Mikkolantie 5 ja 15 sijaitsevat noin 6 km:n päässä Outokummun keskustasta Kuopion suuntaan Kuusjärven taajamassa. Tonttien koot ovat 4500 m² ja 2875 m² ja niillä on kunnallistekniikka valmiina. Tontit sijaisevat hyvien kulkuyhteyksien päässä sekä Outokummun keskustasta että Joensuusta.

Yhteystiedot mittaus- ja kaavoitusosasto

 

Yhteystiedot:
Kaupungintalo, Hovilankatu 2
kartoittaja; Työmiehenkatu 14

 

Yhdyskuntainsinööri
Janne Korpela
044 755 9333
janne.korpela(at)
outokummunkaupunki.fi

Maankäyttösihteeri
Mervi Kolehmainen
050 599 3836
mervi.kolehmainen(at)
outokummunkaupunki.fi

Kartoittaja
Tapio Tanskanen
044 755 9363
tapio.tanskanen(at)
outokummunkaupunki.fi