Navigation Menu

Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Tältä sivulta löydät tietoa Outokummun kaupungin asumisen mahdollisuuksista ja palveluista sekä kaupungin vuokrataloyhtiön, KOy Kummun Kodit, kattavasta asuntovalikoimasta.

Outokummussa on asumisen aarteita!

Vireä, elinvoimainen, kehittyvä ja luonnonläheinen Outokummun kaupunki on noin 7 100 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa, VT 9:n varrella; maanteitse meiltä on matkaa maakuntakeskus Joensuuhun vain n. 45 km ja naapurimaakunnan puolelle Kuopioon n. 100 km.

Outokumpu on tunnettu mm. vankasta, kansallisesti merkittävästä kaivoshistoriastaan ja teollisista perinteistään, kauniista luonnostaan, rikkaasta kulttuuritarjonnastaan sekä poikkeuksellisen hyvistä lähiliikunta- ja harrastusolosuhteistaan. Outokumpu on myös erittäin lapsiystävällinen paikkakunta; upouusi Kummun koulun kampusalue ja koulukeskus mahdollistavat yhtenäisen koulupolun esiopetuksesta peruskoulun loppuun samassa, nykyaikaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Viihtyisä asuinympäristö, mutkattomasti saavutettavat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta, yrittäjä- ja yritysmyönteisyys, lukuisat harrastusmahdollisuudet, ystävälliset ihmiset sekä upea, rauhallinen luonto: Aarrekaupunki Outokummussa on!

 

Vapaat tontit

Oma koti Outokummusta! Outokummussa voit valita useista tonttivaihtoehdoista mieleisesi paikan rakentaa - ydinkeskustan tuntumasta maaseutumaisessa rauhassa, turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Outokummun laajan ja monipuolisen tonttivalikoiman löydät tästä.

Kiinteistö Oy Kummun Kodit

on Outokummun kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Vuokraamme asiakkaillemme kohtuuhintaisia ja laadultaan hyvätasoisia vuokra-asuntoja Outokummun alueelta.

Kiinteistö Oy Kummun Kodit uudistivat nettisivustonsa syksyllä 2016. Sivusto on käynyt läpi täydellisen muodonmuutoksen, ja toivomme, että asiakkaamme sekä muut sivuilta tietoa etsivät löytävät tarvitsemansa tiedot helposti ja vaivattomasti.
 

Vuokratalot_banner

Päivystysnumerot:
Kiinteistönhuolto
050 567 7288
Vesihuolto 044 755 9412

Palveluhinnasto 1.1.2020 -

 

Oikopolut:

Energia_banner 

Kummunkoulu_banner